DAVAgast

A különböző megbízások lebonyolítása során tapasztaltuk, hogy a megbízók által külön kihívást jelent az egyes rendezvényeken, kitelepüléseken a stábtagok, valamint fellépők helyszíni étkeztetése, ezért létrehoztuk a kifejezetten rendezvény ipari stábtagok és fellépők teljeskörű, a rendezvény helyszínén történő étkeztetési lehetőségét.

Szolgáltatásunk

CrewFood - Egész napos hideg- és/vagy meleg-konyhás a tárgynapon frissen elkészített dolgozói ellátás, amely a rendezvény helyszínre könnyen fogyasztható csomagolásban kerül szállításra.

BackStage Food - Kifejezetten a fellépők különleges igényeit kiszolgáló étel különlegességek, menüsorok chafingekben, megfelelő minőségben tálalva közvetlenül a BackStage-ben.


Konyha - Országosan több településen található partner konyháink és hűtőautó flottánk segítségével Magyarország teljes területén, felső létszám korlátozás nélkül képesek vagyunk ellátni a rendezvények dolgozói étkeztetését.

Helyszínre szállítást követően az újramelegítésről és a terjesztésről is gondoskodunk, hogy ételeink a legjobb minőségben kerüljenek elfogyasztásra.